Premium ABS Zilver

Wil je een mooi zilveren object voor in je huis of tuin? Dan kan het de moeite waard zijn om dit te gaan 3D printen. Bij een 3D print heb je namelijk de keuze om zelf te bepalen hoe het object eruit komt te zien. Je kunt dit ontwerp zelf gaan maken of het iemand voor jou laten maken. Je kunt er voor kiezen om het voorwerp dat je laat ontwerpen ook daadwerkelijk te gaan gebruiken, zoals een stoel, maar het kan ook iets zijn dat je als een soort kunstobject in de ruimte zet, zoals een vaas. In het geval van het daadwerkelijk gebruiken van het object is het de moeite waard om te kijken of je dit kan maken met Premium ABS Zilver. Dit filament staat er namelijk om bekend zeer sterk te zijn en wordt dus voornamelijk voor gebruiksvoorwerpen gebruikt.

Wat voor soort voorwerpen kan je er mee maken?

Met Premium ABS Zilver kan je een groot aantal gebruiksvoorwerpen maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te maken met een 3D printer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelf ontworpen stoel? Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een 3D printer en het juistePLA filament met de juiste diameter. Als je een goed ontwerp hebt staan, is het geen probleem om dit met een 3D printer te maken. Je moet er echter wel om denken dat de printer niet kan weten waar je het voor gaat gebruiken. Je moet dus wel een juist ontwerp maken. Hier kunnen professionals je mee helpen zo nodig.

Het bewaren van Premium ABS Zilver

Als je Premium ABS Zilver gaat gebruiken, zal je het in opgerolde vorm thuis krijgen. Het is dan zaak er op te letten dat het goed bewaard blijft. Dit doe je door het koel te bewaren. Het is immers een thermoplastische polymeer die reageert met een verhoogde temperatuur en je wil het reageren niet laten gebeuren voor het gebruik.